Smartculture
http://www.smartculture-webgis.eu/muri-i-prefektures/?lang=sq
Export date: Fri Nov 22 3:38:50 2019 / +0000 GMT

Muri i Prefekturës


Qyteti i Kosturit u fortifikua gradualisht dhe fortifikimi i tij “pranoi” shumë rikonstruksione. Në epokën e Justinianit, në shekullin e 6-të, duket se u dha shumë rëndësi në fortifikimin e kanalit të gadishullit, që ishte dhe pika më e dobët, dhe e cila u mbrojt nga kulla të larta. Ka mundësi që të ketë pasur një hendek përpara murit, i cili e kthente qytetin nga ishull në gadishull. Një pjesë nga mbetjet e kësaj fortese mundet të vëreje dikush afër ndërtesës së Seksionit Rajonal.
Post date: 2014-12-10 15:15:52
Post date GMT: 2014-12-10 13:15:52

Post modified date: 2014-12-10 15:15:52
Post modified date GMT: 2014-12-10 13:15:52

Export date: Fri Nov 22 3:38:50 2019 / +0000 GMT
This page was exported from Smartculture [ https://www.smartculture-webgis.eu/demo ]
Export of Post and Page has been powered by [ Universal Post Manager ] plugin from www.ProfProjects.com