This page was exported from Smartculture [ https://www.smartculture-webgis.eu/demo ]
Export date: Fri Nov 15 23:38:05 2019 / +0000 GMT

Shën Gjergji OmorfoklisiasKisha në formë kupole, që i takon tipit lindor me katër shtylla të kryqit të mbishkruar. I zgjatur në formë, i vendosur me sistem kulm të dominuar nga gjatësi dhe gjerësi harqe të larta dhe të gjera të kryqit. Mbështe