/

sqenel

Udhëtimi 5: Sheshi Dhavaki- Shfaqja e Shën Mërise

Home  /  Udhëtimi 5: Sheshi Dhavaki- Shfaqja e Shën Mërise

Udhëtimi nis nga qendra e qytetit dhe nga sheshi Dhavaki. Duke përshkruar qytetin, arrijmë te Shën Mëria Kubelidhiki, ndërsa pak më lart takojmë Muret e Fortesës së Kubelidhikit. Stacioni tjetër është sheshi Omonia. Zbresim dhe arrijmë në Shën Tris duke vazhduar për udhetimin e rradhës, Shën Nikola Kasnixi. Në vazhdim ecim përpara drejt pjesës veriore, që të takojmë Shën Minan, ndërsa pak më poshtë, bejmë një stacion te Shën Stefani. Duke i renë qark qytetit, stacioni tjeter i yni eshte Shën Anargiri. Me pamje nga pjesa veriore e bregdetit të liqenit, vazhdojmë për stacionin tonë te fundit, Shfaqjen e Shën Mërise.

width= width= width= width= width= width= width= width= width= width= width= width= width= width= width= width= width= width= width= width= width= width= width= width= width= width= width= width=

Për të parë rrugën në 3d klikoni këtu